Eksklusiv førpremiere på kino i Sogndal

Me er svært stolte av å kunne annonere at me vil ha ein førpremiere på vår nye film “Wild North West” i storsalen på Sogndal Kulturhus fredag 23. April. Albumet og filmen kjem ut 30.April, og dette blir ein unik sjanse til å sjå vårt nye prosjekt på det store lerretet heima i Sogndal. Det vil bli intervju med Vreid og produsent Håvard Nesbø før framvisninga der ein snakkar om dette unike prosjektet som er filma i sin heilheit i Sogn. Billettar til salgs her:

https://www.sogndal.kulturhus.no/incoming/article1458172.ece

NB: Det er begrensa antall billettar i henhold til koronarestriksjonar. Skulle det ikkje være mogleg å gjera visninga på gjeldande dato, vil billettar sjølvsagt væra gjeldande på ny dato eller kan refunderast. Så det er ingen grunn til å venta. Sikra deg billett og bli med oss på denne festkvelden heime i Sogndal.